Mohu být těhotná?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,měla jsem 4.den menstruace pohlavní styk s přítel a ejakuloval do mě.Beru antikoncepci Triquilar. Mohla bych být těhotná? Druhý den mám nafouklé břicho a žádný hlad. A nadále beru antikoncepci, neměla bych ji raději přestat brát? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotenství je nepravděpodobné...

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: