Mohu být těhotná?

Dobrý den, je mi 16 a dva měsíce beru antikoncepci. Jaké je riziko těhotenství, když míváme sex bez ochrany? Děkuji za odpověď hrozně se bojím.

Odpověď odborníka:

Hormonální antikoncepce je velice spolehlivá metoda antikoncepce. Riziko selhání je minimální při pravidelném užívání.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
->mohu být těhotná? | Od: Ronnie13 | 8.4.2012 17:10
Přidávám své obavy. Ono se sice říká, že ženy mohou být v klidu, když berou HA pravidelně a vše. Ale už je několik maminek, kterým antikoncepce selhala i při veškerém dodržovaní pokynů... :(
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: