Mohu být těhotná?

Dobrý den, prosím vás, ráda bych se zeptala, zda mohu být těhotná i přesto, že jsme s měli s manželem pohlavní styk s použitím kondomu (neprotrhl se, nesesunul ) Dvě děti již máme, mám ale neustálý pocit, že není něco v normálu. Trpím najednou náhlými návaly na zvracení při zápachu některých potravin, chuť na "okurky" větší únava, k tomu se mně v prsou tvoří kapičky mleziva..mleka. Své druhé dítě už rok a čtvrt nekojím. Laktace mně byla zastavena pomocí tabletek napsané gynekologem. Styk s manželen jsem měla s kondomem přibližně 27.11.(pravděpodoné ovulační období) 9.12 následovala menstruace (o něco slabší než obvykle) ..nyní mám dva dny zpoždění...jinak mám mestruaci pravidelně po 25dnech trvání 6 dnů. Připadám si s touto otázkou jako blázen, chci se poze zeptat zda je to možné. TT jsem si nedělala. Možná se Vám to zdá směšné, ale zajímala by mě Vaše odpověď. Děkuji moc za odpověď. Adela

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spolehlivost kondomu není vysoká, těhotenství nelze vyloučit. Doporučuji Vám proto zakoupit si těhotenský test.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x