Mononukleoza na začátku těhotenství

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat, zda by mohla reaktivace viru EB na počátku těhotenství nějak poškodit plod. Výsledky krve jsem se dozvěděla až nyní tj.18 tt. Mohlo by to odpovídt průběhu netypické angíny prodělané v prosinci loňského roku, kdy byly výtěry CRP i ASLO v pořádku.Léčeneo augmentinem. Tou dobou jsem ale byla již cca 2 týdny těhotná...

Odpověď odborníka:

dobrý den, v té době jste byla v době těhotenství "budˇ vše nebo nic".pokud by byl plod poškozen, potratila byste silnější menstruací.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: