Mozne tehotenstvi

Dobry den, mam dotaz. Antikoncepci beru pravidelne, obcas zapomenu jeden den. S pritelem jsem mela nechraneny pohlavni styk v dobe ovulace, dalsi den jsem mela nafoukle bricho, unava. Je mozne, ze jsem tehotna, nebo se jen jedna o silnou ovulaci? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Pokud zapomínáte brát antikoncepci tak samozřejmě je gravidita možná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: