Moznost otehotneni

Dobrý den,chtela bych se zeptat.. již půl roku mám antikoncepci Depo provera a přítel do mě ejakuloval,je možné otěhotnět? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Depo provera se aplikuje jednou za 3 měsíce,potom má spolehlivý antikoncepční účinek. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: