Možnost otěhotnění při užívání ha

Užívám antikoncepci Jangee 8 dní a už sem měla nechráněný pohlavní styk. Je možnost těhotenství? Vzala jsem si první prášek a měla jsem slabé krvácení asi hodinku.

Odpověď odborníka:

Hezký den Natálie, užíváte-li antikoncepci pravidelně, možnost otěhotnění je minimální ( ale samozřejmě při nechráněném pohlavním styku vždy teoretická šance na otěhotnění existuje, protože žádná antikoncepce není 100%). Slabé krátkodobé krvácení je na počátku užívání antikoncepce běžné. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x