Možnost otěhotnění při pravidelném braní ha

Zdravím, už přibližně 8 měsíců pravidelně beru HA. S přítelem jsem za poslední dva měsíce měli několikrát nechráněný sex, párkrát se stalo že se "udělal" do mě. Je zde možnost otěhotnění? Jak jsem už zmínila, HA beru pravidelně, s co nejmenší časovou prodlevou (max 2-3 hodiny) a tento týden mám opožděnou menstruaci. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pakliže berete pravidelně HAK otěhotnět prakticky nenůžete, selhání je zcela vyjímečné. Antikoncepce slouží k tomu, a by se styky nemusely chránit jiným způsobem. Menses se někdy může zpozdit, či se nedostaví vůbec MUDr. V.Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: