Možnost otěhotnění při pettingu

Dobrý den,je mi 17 a nedavno jsme se milovali s přítelem,ale poněvadž nepoužívám žádnou antikoncepci,tak se vždy jenom tak laskáme,ale ted nam to nedalo a tak přítel svým penisem jezdil po mích pyskách,ale nezasunul pennis do pochvy a neejakuloval.Je možné otěhotnění????Mám strach že se mi do pochvy dostala předejakulační tekutina.....prosím poradtě rychle.....děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, asi Vás příliš nepotěším, ale otěhotnět žena může i při nekoitálních praktikách (petting, necking, atd.). Záleží na tom, zda se spermie, ať už při ejakulaci přímo, nebo třeba pomocí prstů dostaly do pochvy. Jinak i předejakulační tekutina obsahuje určitý počet spermií. Radil bych počkat do další menstruace a pokud se nedostaví, navštívil svého gynekologa. Nebo navštívit gynekologa přímo. Aby se ale v budoucnu zabránilo takovýmto problémům, zkuste zauvažovat o hormonální antikoncepci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: