Možnost rakoviny?

Dobrý den pane doktore,již delší dobu mám v krku pocitu tkzv.knedlíku.Nemůžu ho vykašlat,pořád odkašláváma nic.Zašla jsem na ORL ambulanci a doporučili mi rentgen trávicího traktu.Chci s ezeptat je zde možnost rakoviny?Nebo by se to ukázalo již při prvním vyšetření?Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Lucie, pokud Vám ORL lékař doporučil další vyšetření, pravděpodobně nebyl schopen spolehlivě určit příčinu Vašich obtíží již při prvním vyšetření. Doporučuji Vám podstoupit plánovaný vyšetřovací postup. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: