Ms

  • Dotaz od: anonym123456789
  • Publikováno: 2.12.2015
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat..nedostala jsem menstruaci tak jsem si udělala těhotenský test byli tam 2 čárky ale ta jedna jen taková slabší ale byla tam. Proto jsem si zašla na gynekologii a ta mi řekla že na ultrazvuku to zatím nepozná a že mi píchne injekci na vyvolání MS s tím že do měsíce dojdu na kontrolu..myslíte mohla bych těhotná být? a popřípadně neuškodila by injekce plodu? nebo je to falešný poplach?

Odpověď odborníka:

dobrý den, injekce neuškodí, těhotná byste být mohla. Zopakujte tset za cca 4-5dní, 2.čárka by měla být silnější.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x