Ms cyklus rozhozený antibiotiky při těžkém zápalu plic

Dobrý den, již třetí týden prodělávám těžký virový zánět plic, krytý nejrůznějšími antibiotiky a s vysokými horečkami. MS jsem měla vždy pravidelnou, cca 28 - 30 dní, antikoncepci neberu a je mi 40. Cca po týdnu čtyřicetistupňových horeček jsem dostala MS 19. den cyklu. Nyní jsem již bez horeček, jen se zvýšenými teplotami, stále však s nálezem pneumonie na RTG a krytá silnými ATB a menstruace přišla znovu, tentokrát po 14 dnech. Mohu to přisoudit probíhající nemoci a antibiotikům nebo se mám znepokojovat? Gynekologické potíže jsem nikdy neměla a něco podobného se mi nikdy nestalo... možná jednou před dvěma lety při přejezdu na dovolenou na jih Evropy, ale jinak opravdu ne, tak nevím.

Odpověď odborníka:

Antibiotika by na cyklus neměla mít vliv, jedná se o nepravidelné krvácení když by bylo dlouhodobé nebo silné je nutná gynekologická kontrola. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: