Msturbace-antibiotika

Pane doktore,chtěl bych se zeptat,byl sem u lékaře,který mi našel zánět močové trubice a dal mi antibiotika Amoksiklav tak bych se chtěl zeptat,jestli mužu masturbovat,nebo počkat,než se vyléčím ? Předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Pokud se léčíte s močovou trubici, tak byste samozřejmě neměl být sexuálně aktivní

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: