Může to být syfilis?

Dobrý den přikládám fotografii vřídku co se mi udělal pod prsem.Mám i v puse takový rozmokvaný povlak.Stěry prý ukázaly ne nějaký chřipkový virus.Beru na to Duomox

Odpověď odborníka:

Moc tomu nerozumím, ve stěru z ložiska nelze virovou infekci tohoto typu prokázat a Duomox se na virové infekce nepoužívá, takže nevím. Pokud jste byl dříve léčen na syfilis nebo jste měl v poslední době rizikový styk, určitě bych pro jistotu testy z krve provedla.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: