Můžu být těhotná ?

Dobrý den, Prosím o radu. Mohu být těhotná ? Brala jsem COTRIMOXAZOL FORTE. Dobrala jsem ho 31.3. ráno v 5 hodin. Brala jsem ho 2x denně 5 dní. MS jsem dostala 31.3. - 4 dny. HA beru již 4 roky . Nové platíčko jsem začala 2.4. Pohlavní styk s manželem jsem měla 8.4. pozdě v noci a od 12.4. od rána je mě celý den nevolno, mám nechutenství mám tlak na prsou a pořád se potím a mám návaly bolest pod žebry a na bokách . Není to na příznaky nějak brzy. Mám teď i dost problém se zády . A nebo od nervů , že se bojím abych nebyla těhotná ?A dělala jsem si již 5testů , každé ráno jeden a jsou negativní....Je mě 38.5 roků .

Odpověď odborníka:

Bolesti ,které popisujete k obrazu raného těhotenství nepatří,gravitest je positivní 5-6 den po koncepci,užíváte antikoncepci,původ obtíží bude nutno hledat jinde,navštivte praktického lékaře. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Cukrovka v roli protivníka při hojení ran
Články: Cukrovka v roli protivníka při hojení ran
Cukrovka trápí značnou část...
Vyrážka po antibiotikách? Může jít o alergickou reakci
Články: Vyrážka po antibiotikách? Může jít o alergickou reakci
Nežádoucí reakce na léky je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak je to s konopím v Česku? Povoleno, ale podle pravidel
Články: Jak je to s konopím v Česku? Povoleno, ale podle pravidel
Konopí pro léčebné účely je...
Velký průvodce výběrem brýlí
Články: Velký průvodce výběrem brýlí
Pro volbu těch správných...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: