Můžu být těhotná

První dotaz jsem psala a odvídala mi na něj jiná paní doktorka. A nevím,jak udělat abych mohla napsat znova jí. A tak to pošlu vám. První dotaz byl. : Můžu být těhotná | Dotaz od: Lenka Chtěla bych se s Vámi poradit. Asi před měsícem jsem vysadila antikoncepci,při braní jsem měla menstruaci pravidelnou a nyní jí mám dostat a má už týden zpoždění,je to normální , že se takhle po vysazení prážků MS zpozdí,nebo je to nějaká porucha... Odpověď: Stává se, že první cyklus po dlouhodobém užívání antikoncepce bývá prodloužen, tedy že menstruace přichází se zpožděním. Není to žádná porucha, pokud zpoždění nepřesáhne 2-3 měsíce. Také je nutno počítat s tím, že menstruační cyklus po vysazení... Zdroj: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare-vyhledavani Ději za odpoveď paní doktorce Hasilové. Je pravda,že antikoncepci jsem brala asi 5 let od svých 17 let,což je tedy celkem dlouhá doba a jelikož jsem zatím MS nedostala,tak jsem začala mít obavy jestli to není nějaký problém,či je to normální po vysazení. Těhotenský test jsem si dělala a byl negativní. Tak budu doufat , že se MS dostaví. Děkuji moooc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkusím jí to přeposlat:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: