Nebezpečí otěhotnění při pettingu

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat: S přítelkyní jsme provozovali tzv. petting - tření pohlavních orgánů o sebe. Já jsem měl nasazený kondom a přítelkyně měla na sobě kalhotky. Bohužel, chvíli po vyvrcholení se kondom částečně svlékl a malé množství ejakulátu přítelkyni znečistilo zvenčí kalhotky, v místě cca 3 cm od poševnícho vchodu. Jak velké je nebezpečí, že nechtěně otěhotní? Zbývá jí ještě asi 14 dní do menstruace. Bojí se toho.

Odpověď odborníka:

Tak jak situaci popisujete gravidita není na 100 procent vyloučena pokud by menses nepřišly v termínu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
Léčba křečových žil nejsou jen tabletky a bandáže
Články: Léčba křečových žil nejsou jen tabletky a bandáže
Ano, jsou sice často první...
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
ABCDE: Pět písmen pomůže s odhalením rakoviny kůže
Články: ABCDE: Pět písmen pomůže s odhalením rakoviny kůže
I když se zodpovědně...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: