Nesestouplé varlátko

PŘEJI HEZKÝ DEN,MÁM 19 MĚSÍŠNÍHO SYNA A OD NAROZENÍ NEMÁ LEVÉ VARLÁTKO, PODSTOUPILY JSME SONO A VYŠETŘENÍ ALE VARLÁTKO SE NENAHMATALO, LÉKAŘ NÁM SDĚLIL ŽE SONO VARLÁTKO BOHUŽEL NEUKÁŽE A ŽE JEDINÉ CO BY HO UKÁZALO JE MAGNETICKÁ REZONANCE CHCI VÁS TÍMTO PORPOSIT ZDA BY JSTE MI NENAPSAL JAK TO PROBÍHÁ U TAK MALÝCH DĚTÍ. O OPERACI ZATÍM NEUVAŽUJI DOKUD SI NEBUDU JISTÁ ŽE TO VALRÁTKO JE OPRAVDU NĚKDE V BŘÍŠKU SCHOVÁNO, SAMOZŘEJMĚ VÍM ŽE V 60% S TOHO JSOU NÁDORY A 40% ŽE S TOHO NEMUSÍ BEJT VŮBEC NIC, PROSÍM VÁS O VÁŠ NÁZOR. DĚKUJI.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, magnetická resonance je vyšetření absolutně neškodné a u dětí se provádí v celkové anestesii( velmi krátkodobé), protože by se pohybovaly a mařily vyšetření. Na podrobnosti se ptejte lékaře, který NMR ordinuje, ale budte bez obav - přínos vyšetření je velký, riziko minimální a HLAVNĚ : je to pro dobro chlapečka! Info o NMR najdete zde: http://www.ulekare.cz/clanek/magneticka-rezonance-1343?search=magnetick%C3%A1&from=0 Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: