Nesestouplé varlátko

PŘEJI DOBRÝ DEN,UŽ JSEM PSALA DOTAZ NA TOHLE TÉMA ALE CHCI SE K TOMU JEŠTĚ VRÁTIT, PSALA JSEM ŽE MŮJ 19MĚSÍČNÍ SYN NEMÁ LEVÉ VARLÁTKO A SONO BOHUŽEL VARLÁTKO NEOBJEVILO A LÉKAŘ NÁM ŘEKL ŽE SE V TAKOVÝCH SITUACÍCH DĚLÁ REVIZE BŘÍŠKA A TO VARLÁTKO SE HLEDÁ POMOCÍ LAPAROSKOPIE, JENOMŽE MI OPERACI NECHCEME POKUD NÁM PROSTĚ NĚJAKÉ JINÉ SPOLEHLIVÉ VYŠETŘENÍ NEUKÁŽE JESTLI TO VARLÁTKO JE A NEBO OPAVDU NENÍV TOM BŘÍŠKU,DĚTSKÁ LÉKAŘKA NÁM PROZRADILA ŽE VARLÁTKO SPOLEHLIVĚ UKÁŽE MAGNETICKÁ REZONANACE AT JI ROZHODNĚ PODSTOUPÍME A ŽE SE MŮŽE TAKÉ ZABRÁNIT OPERACI, JENOMŽE NA CHIRURGII NÁM LÉKAŘ ZDĚLIL MŮŽU TEDA ŘÍCT ŽE DOST NEPŘÍJEMĚ ŽE ŽE MI REZONANCI NA VARLE PSÁT NEBUDE, JE TO U NĚJ ZBYTEČNÉ TRÁPENÍ DÍTĚTE A DÁL SE SEMNOU O TOM NECHTĚL BAVIT, TEN DOKTOR JE VŮBEC NEPŘÍJEMNÝ A NVÍM SI RADY KAM A KDE SI TO MÁM ZAŘÍDIT NEBO TAK NĚCO, PROSÍM PORAĎTE MI. JÁ SI OSOBNĚ MYSLÍM ŽE TOMU LÉKAŘI ROZHODNĚ NEJDE O DÍTĚ ALE O NĚCO ÚPLNĚ JINÉHO A JAKO MATKA MÁM SNAD PRÁVO JAKÉHOKOLI VYŠTŘENÍ PRO SVÉ DÍTĚ. DĚKUJI,

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych konzultaci na urologii. Zatím je ještě několik měsíců čas, varlata by měla sestoupit do druhého roku dítěte. Pokud lékař nechce rezonanci předepsat, je zde možnost si ji zaplatit. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: