Neurol

Prosimvas a můžu si vzít ten neurol když mám 0.25 tak můžu si vzít dva jako 0.50? Jinak jsem se Vás chtěl ještě zeptat jestli je normální u těch úzkosti a atak, ze cítím jakési brnění a tlak v hlavě, je to pro mě ze všech těch příznaků asi nejvíc obtěžující...děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ondro. Pokud Vám 1tbl Neurolu (0,25mg) nestačí, tak si můžete vzít dvě tablety (0,5mg). Pokud by to nestačilo, může Vám Váš psychiatr nebo praktický lékař, napsat Neurol s vyšší gramáží. Ale pozor, stálé navyšování dávek a dlouhodobé užívání mohou být začátkem vzniku závislosti na lékách. Dost klientů mívá záchvaty paniky, kdy popisují brnění a další příznaky, které mohou být velice nepříjemné. Doporučila bych Vám se stavit u neurologa, abyste měl skoro jistotu, že se nejedná o nic somatického. Držím Vám palce, děkuji za Vaši důvěru a přeji příjemný den.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Interní vyšetření
Články: Interní vyšetření
Interní vyšetření je soubor...
Cholesterol hlídejte! Vymkne-li se kontrole, můžete umřít
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na léky proti nespavosti v těhotenství raději zapomeňte
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Ischemická choroba srdeční
Články: Ischemická choroba srdeční
Navzdory poměrně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: