Norethisteron a těhotenství

dobry den dne 10.11.-11,11 u me doslo k plodnym dnum poznala jsem to podle hlenu jeze v tu dobu jsem brala nerothisteron nebo tak nejka se to jmenovalo no v dobe plodnych dnu jsem mela pohlavni styk jen ze u me doslo ke menstrucnimu kravaceni ktere vyvololy ty prasky moje lekarka mi rekla ze p dobrani dojde k nor. menstruaci jenze menst. byla jem dva dny tak nevim chci se tedy zeptat je mozne othotnet i pres uziti techto leku kdyz se dostavila menstruace ???????? a jeste se zeptat kdy si muzu udelat tehotensky test ??? a jeste me trapi boli me prsa asi 5. den jsem dost unave na nevim jestli to nei jen sugeraci toho ze chci mit dite ale presto vas prosim o radu taky jsem v dobe uzivani brala kyselinu listovou dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den Janičko! Norethisteron se v těhotenství užívat nesmí. Při jeho užívání otěhotnět možné je. Pokud ho tedy užíváte, měla byste používat ještě doplňkovou antikoncepci, např. kondom a nesnažit se v tuto dobu otěhotnět. V případě, že jste dostala menstruaci, těhotná být nemůžete. Jestli máte pochyby, zda bylo vaše pouze dvoudenní krvácení opravdu menstruací, bude nejlepší když znovu navštívíte vaši gynekoložku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: