Norethisteron a oddálení menses

Nechala jsem si napsat u své gynekoložky Norethisteron na oddálení menstruace a zajímalo by mě, když jedu na dovolenou 26. září na 4 dny a menstruace mi vychází na 21. září a prášky se začínají brát 3 dny před předpokládaným datem menstruace, tak jestli je mohu brát celkem 12 dní v kuse a jestli je jistota, že bych neměla menstruaci dostat po celou dobu braní prášků? Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem Romana Broukalová

Odpověď odborníka:

Hezký den Romano, problém v užívání těchto tablet po dobu 12 dnů bych neviděla, čili klidně je užívejte po celou tuto dobu, menstruační krvácení by během této doby dorazit nemělo, resp. je vysoce nepravděpodobné, že by dorazilo, mělo by se objevit brzy poté, co prášky vysadíte (2.-4. den ). S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: