Norethisteron a otěhotnění

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. nedávno jsem uzívala norethisteron na oddálení menstruace,s pritelem se snaziome si davat pozor,ikdyz sem neco cetla o tekutine pred vyvrcholenim(ze obsahuje spernie),od doby vysazeni uz je to tyden a ja jsem porad nedostala menstruaci... je mozne ze jsem tehotna..? test mi vysel negativni... ale ani zadne naznaky menstruace nemam... dekuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství je samozřejmě možné, test si zopakujte s týdenním odstupem

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x