Nukleární medicína

Dobrý den, měla bych dotaz jestli může pouhá návštěva na oddělení nukleární medicíny poškodit plod v 16tt? Bohužel nikde jsem neviděla zákaz vstupu těhotným a jako doprovod jsem vstoupila do čekárny, kde mě sestra ihned vyvedla z oddělení na chodbu. Mám strach, jestli i takováto krátká návštěva nemohla uškodit. Děkuji Adéla

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně nemohla, nebojte se. Musela byste být delší dobu přímo v kontaktu s pacientem, který nedávno absolvoval vyšetření a to vy jste jistě nebyla. Na další kontrole ultrazvuku toto sdělte lékaři, který bude provádět ultrazvuk, aby miminko ještě pečlivěji prohlédl a ujistil vás, že je všechno v pořádku. Hezký den a zdravé miminko přeji.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: