Očkování na žloutenku

Dobrý den, můj 4 letý vnuk bere sirup OSPEN.Za jak dlouho po dobrání může být naočkován druhou dávkou HAVIRAXEM?( V neděli dobere Ospen a v pondělí mají jít očkovat).Děkuji za odpověď a přeji krásný den. Hana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Hano! Ani tak nezáleží na tom, kdy sirup přestane brát, ale kvůli jaké nemoci jej bral, jak dlouho, jaká je doba od ústupu příznaků... V každém případě informujte pediatra.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: