Opakovana miniinterrupce

Dobry den, pane doktore, obracim se na Vas s prosbou o radu. Je mozne vubec uvazovat o moznosti miniinterupce v pripade, ze jsem jiz jednu miniinterupci prodelala v srpnu letosniho roku? Nedostavilo se mi menstruacni krvaceni a v pristich dnech si budu delat tehotensky test. Uzivam hormonalni antikoncepci, ale zapomnela jsem uzit pilulku 6. den od zacatku uzivani noveho blistru, zpozdeni v uziti bylo asi 16 hodin. V prubehu tech prvnich sesti dni uzivani jsem mela nekolikrat pohlavni styk. Mam velke podezreni, ze jsem tehotna, protoze se potykam s radou tehotenskych priznaku. Privest na svet dite je pro me v tuto chvili stale nerealne. Pobyvam dlouhodobe v zahranici a bez staleho partnera. Predpokladam, ze dalsi miniinterupci v CR je mozne podstoupit az za pul roku od te predesle.

Odpověď odborníka:

1) Teoreticky provedení miniinterrupce možné je. 2) Nedomnívám se, že byste mohla být za daných okolností těhotná. Těhotenské příznaky v takto časném stadiu ještě nebývají. Porucha menstruačního cyklu může mít i psychické příčiny. Nicméně test si samozřejmě pro jistotu udělejte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x