Operace šedého zákalu

Dobrý den, děda byl na operaci šedého zákalu. Na oko však vidí mnohem hůře než předtím. Uvádí, že má přes oko bílou clonu, stále přítomnou. Podstoupil podrobné vyšetření a bylo mu řečeno, že nic v oku není a vše vypadá v pořádku. Poměřili i velikost čoček (původní a nové), také nic. Závěr nyní druhý měsíc je, že si má opět měsíc oko rozkapávat a pak půjde opět na kontrolu. Prosím o názor, čím by toto mohlo být způsobeno. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Pokud po operaci nevidí, může být problém na sítnici. Je nutné vyšetření v rozkapání.Obraťte se přímo na místo, kde byl odoperován. Rozkapání probíhá přímo na klinice.Měli by zjistit příčinu. Štrofová

MUDr. Helena Štrofová
MUDr. Helena Štrofová

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Vidente Vinohrady s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Těžké astma prodělané v dětství ohrožuje plíce i v dospělosti
Alergie na jahody a jiné ovoce
Články: Alergie na jahody a jiné ovoce
Ovoce z čeledi růžovitých...
B-komplex: ideální potrava pro nervy
Články: B-komplex: ideální potrava pro nervy
Možných příčin postižení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pět tipů pro pohodový silvestr (nejen) pro astmatiky
Články: Pět tipů pro pohodový silvestr (nejen) pro astmatiky
Vstup do nového roku může...
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Zbavte se křečových žil přirozenou cestou
Články: Zbavte se křečových žil přirozenou cestou
Ať už problémy se žilním...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: