Otěhotnění

Chtěla sem se zeptat když se do mě přítel udělal nekolikrát a měla sem plodné dny v nízké šanci defakto před plodnýmy dny jestli mužu i tak otěhotnět,a kdy bych si nejdřívě měla udělat test.děkuji

Odpověď odborníka:

Edito,
ano, otěhotnět můžete, metoda plodných a neplodných dnů patří mezi nejméně spolehlivé metody. Stran testů se doporučuje testovat až v den očekáváné menstruace.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: