Otěhotnění

Dobrý den, HA Artizia beru už rok a jsem spokojená, ale teď se mi stalo, že při začátku třetího týdne jsem pilulku vzala až nějak po 12 hodinách, ale další jsem si vzala ten den večer na čas jako obvykle, a poté měla pohlavní styk. Je zde nějaké riziko? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud pauza byla kolem 12 hodin, riziko v tomto existuje. Raději použijte ještě kondom. Hezké vánoce

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: