Otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké je riziko otěhotnění když beru antikoncepci Lunafem 2. den teprve a ještě mám menstruaci. Když jsem měla s přítelem nechráněný sex, je to možné?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je, antikoncepce nechrání od 1.dne,ale až tak za týden.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: