Otěhotnení a ha ..

Dobrý večer paní doktorko! Mám otázku, ve středu jsem s přítelem měla pohlavní styk a on se do mě udělal. Beru hormonální antikoncepci MERCILON a ve středu jsem si brala poslední prášek z platíčka(je to moje druhé platíčko HA, nikdy dřív sem ji nebrala). Musím se přiznat, že občas zapomenu si pilulku vzít v stanovenou hodinu, ale VŽDY si na pilulku do hodiny vzpomenu. Dnes se mi měla dostavit menstruace, ale nedostavila se .. Tak se chci zeptat jestli bych mohla být těhotná? Mockrát Vám děkuji za zodpovězení dotazu :) S přáním pohodového večera Jitka.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jitko, pokud užíváte antikoncepci pravidelně, nikdy se nezpozdíte více než o hodinu, jste před otěhotněním chráněna, a tak není třeba se obávat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x