Otěhotnění po boreliózy

Dobrý den, v srpnu jsem se léčila antibiotiky na kožní boreliozu, v říjnu mi dělali krevní testy a borelioza byla mírně pozitivní. Chtěla bych otěhotnět a doktorka mi řekla, že můžu, že miminku nic nehrozí. Je to pravda, nebo mám roději ještě počkat? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete otěhotnět. Borrelioza nepatří o neomocněním přenosným z matky na plod.

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: