Otěhotnění po dobrání antibiotik partnera

Dobrý den, snažíme se s partnerem o otěhotnění, partner dobere antibiotika proti nachlazení-Augmentin těsně před mojí ovulací. Je zde nějaké riziko pro plod v případě otěhotnění? Máme počkat do dalšího cyklu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko zde není, není třeba odkládat pokus o otěhotnění na další cyklus.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: