Otěhotnění po dlouhodobém užívám jeanine

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, po jaké době je možné otěhotnět po několikaletém používání antikoncepce Jeanine. Plánujeme miminko a nevím, jak dlouho by se mělo mé tělo čistit od těchto léků.. Dá se nějak zvýšit možnost otěhotnění? Bude mi 32 let.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Žádné "očišťování" od hormonů nutné není. Někdy se ihned po vysazení antikoncepce dostaví normální cyklus a žena otěhotní, jindy to tělu nějakou dobu trvá, než se znovu obnoví zablokovaná ovluace. Takže pokud budete normálně menstruovat, nevidím důvod, proč byste se nemohla pokoušet o otěhotnění.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: