Otěhotnění po antikoncepci

Dobrý den, byli jsme na dovolené a já jsem si zapomněla jeden blistr antikoncepce doma,proto jsem ji už musela vysati na jeden měsíc. Včera (5.6.) jsem měla s přítelem nechráněný styk, má obavy jestli se do mě neudělal( alespon kapičku), proto nevím jestli si mam zajít pro postirol nebo ke gynekologovi, nebo po 10 dnech si udělat test. Předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po nechráněném styku jste otěhotnět mohla - pokud nechcete být těhotná, doporučuji zajít ke gynekologovi, aby Vám předepsal Postinor - lze ho užít do 72 hodin, to ještě stihnete.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x