Otěhotnění po mazlení

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, jestli se do mě může nějakým způsobem dostat partnerovo sperma, když mu udělám dobře rukou a on když mi pak vystříkne na bříško. Na internetu jsem četla, že to může stéct po bříšku až do mě, nebo když to zůstane na posteli a já si na to pak třeba sednu, nebo třeba když si neumyji potřísněné ruce a pak jdu na záchod. Je riziko otěhotnění? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ne, při těchto praktikách vám skutečně otěhotnění nehrozí. Ale mohlo by k němu dojít např. při klasickém přerušovaném pohlavním styku, i když k ejakulaci by došlo mimo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: