Ovlivnění antikoncepce - smecta

Dobrý den, chtěla jsem se jen ujistit. Vzala jsem si včera večer antikoncepci 3,5-4 hodiny po poslední dávce smecty. (průjem se mi objevil během dne cca 11 hodin po užití večerní HA a poté ještě 2x) Je to dostatečná vzdálenost, aby nedošlo k ovlivnění účinku HA? Děkuju za odpověď. Zdraví Martina

Odpověď odborníka:

Ano,to by měl dostatečný časový odstup. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: