Ovlivnění antikoncepce léky gyrablock 400 a pimafucin

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda snižuje mou antikoncepci Minisiston léky Gyrablock 400 a Pimafucin. Pimafucin jsem dobrala před týdnem a Gyrablock 400 před dvěma dny. Nyní jsem již v 7 dnu mé šestidenní pauzy. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto léky nesnižují účinek antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x