Penicilin - dásně

Zdravím mám dotaz, začal jsem užívát penicilin a dásně se mi trošku napuchli u horních zubů.. je to součástí toho penicilinu nebo ne?.

Odpověď odborníka:

Otok dásní je velmi obecný příznak; nelze ho rovnou přisoudit užívání penicilinu. Pokud Vás otok obtěžuje, vyhledejte svého ošetřujícího lékaře a dásně mu ukažte.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: