Pharmatex + přerušovaná soulož

Dobrý den, chci se zeptat, jestli můžu být těhotná, když jsme s přítelem použili globulku Pharmatex a k tomu přerušovaná soulož. Má poslední menstruace byla 10. 4. a nyní jsem ji stále nedostala. Jde tedy o těhotenství? Chci si udělat test. HA jsem musela vysadit kvůli mononukleoze v lednu 2014 a od té doby mi menstruace přicházela vždy správně, někdy spíš dříve. Tak mě napadá, jestli nemohl selhat Pharmatex, myla jsem se svým intimním gelem a holila se pěnou na holení, ale určitě jsem oboje dobře vymyla a po styku jsem se myla pouze vodou. Kondom nám také nevyhovuje, tak jsme chtěli zkusit něco jiného. Po obličeji mi vyskákalo akné a prsa se ztvrdla, ale stále nic.. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gravidita se pochopitelně vyloučit zcela jistě nedá, udělejte si gravitest,pokud se jedná o těhotenství v této době by měl již být positivní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: