Pharmatex

Dobrý den. omlouvám se, že Vás obtěžuji, ale jsem velmi opatrná. Přestala jsem užívat HA, protože mi nedělá dobře a chci začít užívat pharmatex v kombinaci s kondomem. Nikde jsem se nedočetla, jestli můžu v kombinaci s pharmatex používat klasické durex, nebo jestli má pharmatex nějaké omezení co se týče druhu kondomů..? mou další otázkou je: když budu mít pohlavní styk s kondomem + pharmatexem a hned poté budu mít ještě jeden styk (do 10 hodin, kdy pharmatex krém ještě účinkuje), musím před tím druhým stykem aplikovat pharmatex znovu? V příbalovém letáku stojí, že mám před každém stykem aplikovat dávku znovu, ale nevím, jestli je to i v případě, že se pharmatex používá s kondomem? při styku s kondomem snad spermicidní účinek pharmatexu nevyužiji. děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kondomy Durex určitě můžete užívat v kombinaci s přípravkem Pharmatex. Doporučila bych vám Pharmatex použít před každým stykem, zvýšíte tím spolehlivost antikoncepce. Kondom může prasknout, sklouznout, můžete ho nechtěně porušit nehtem atd. ....

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: