Pharmatex

Dobrý den, vím, že žádná antikoncepce není 100%, ale chtěla bych se zeptat začali jsme s přítelem používat krém Pharmatex ...plus si dává přítel pozor a téměř vždy vyvrcholí mimo mě. Ale tento víkend jsme znovu použili krém pharamtex a nejdříve vyvrcholil mimo, ale poté jsme pokračovali...už nevyvrcholil, ale rozhodně nějaké sperma po předešlém vyvrcholení se do mě dostalo, tak se chci jen optat krém by měl pořád působit těch 10h, i když s přítelem sexujem s přestávkami třeba 4h a vyrcholil by do mě až na konci? jetsli to chápu dobře, krém by se měl opakovaně používat jen po každém styku s vyvrcholením, jinak by měl při přerušované souloži působit stále tech 10h? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pharmatex je chemická barierová antikoncepce, která po zavedení do pochvy má účinnost až 10 Hodin. Pokud během této doby dojde k opakovanému pohlavnímu styku, je nutné vždy aplikovat novou dávku gelu.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Vyšetření štítné žlázy
Články: Vyšetření štítné žlázy
Vyšetření štítné žlázy je...
Poznejte příznaky klíšťové encefalitidy dříve, než bude pozdě
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: