Porod, když jsem velmi hubená

Dobrý den pane doktore, měřím 175 cm a vážim jen 50 kilo, jsem opravdu velmi hubená. Bude toto důvod k císařskému řezu nebo je možné zvládnout přirozený porod i s velkou hubeností? Dále bych se chtěla zeptat, jestli mohou antibiotika z důvodu nálezu střevních bakterií v moči a v pochvě ublížit dítěti. Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika se podávají v graviditě vždy s ohledem na plod, co se týče vedení porodu záleží na velikosti plodu, pánevních rozměrech a na tom jak bude probíhat, podle toho se rozhodne i o způsobu jeho vedení,. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x