Porod s cukrovkou

dobrý den chtela bych se prosim vas zeptat kdyz mam porod na 1.5.015 a jsem diabeticka na inzuliny zda se mi pozvou driv do nemocnice na hlidani nebo ne dekuji za odpoved hezky den

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Je důležité sledovat a zajistit, aby Vaše glykemické hodnoty byly v pořádku. Pokud budete dobře kompenzována, hospitalizace není nutná. Pokud jste vedena v poradně pro riziková těhotenství, která ve FN Olomouc existuje, lékaři Vám vše vysvětlí a naplánují.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: