Posunutí menstruace při kojení

Dobrý den,kojím a beru antikoncepci Cerazette.Máme jet na dovolenou,mám na ní dostat menstruaci. Je možno jí posunout? Děkuji Radka

Odpověď odborníka:

Cerazete se užívá bez přerušení, tzn. ke krvácení u tohoto typu antikoncepce vůbec nedochází.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x