Posunutí zubů

Mám všechny zuby horního patra posunuté do strany, zubařka mi doporučila fixní rovnátka. Chtěla bych se zeptat, jak dlouho by léčba mohla trvat a zda je nějaký rozdíl v době nošení když jsou všechny zuby jen posunuté ale v rovině a když jsou zuby celkově křivé.

Odpověď odborníka:

Zdravím Vás, Katko, rád bych poradil alespoň obecně: bez fixních rovnátek to s vysokou pravděpodobností nepůjde. Léčba může trvat jeden až dva roky. Pokud jsou zuby "v jedné rovině" nemusí to bohužel vůbec znamenat, že bude léčba kratší. Důležitější roli hrají další faktory, jako je skus, případné trhání zubů atd... Snad jsem pomohl :-) S pozdravem Tomáš Hanzelka, www.ortovize.cz

MUDr. Tomáš Hanzelka PhD.
MUDr. Tomáš Hanzelka PhD.

Specializace: Ortodoncie
Pracoviště: Ortovize

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: