Prášky na růst, zpevnění prsou

Dobrý den, chtěla jsem od Vás poradit, jako od odborníků, co se týče prášků na růst a zpěvnění prsou. Na internetu jsem se toho dozvěděla opravdu hodně a popravdě jsem s více informacemi spíše více zmatená a nevím čemu věřit.. Navíc je druhů prášků tolik, že ani nevím, pro které bych se měla rozhodnout. Stejně tak je to i s řadou mastí, které se na trhu nacházejí. Je mi 21 a chtěla bych prsa udržovat tak nějak ve formě..mít je pevná, ale i bych si přála je mít o něco větší. Cvičit jsem zkoušela, ale nějak to nezabírá.. Navíc mám problém, že jakmile zhubnu, je to hodně vidět i na prsou, takže mi nezbývá, než buď být silnější a mít trochu prsa, nebo zhubnout, ale s tím zhubnou i prsa.. Chtěla jsem proto sáhnou po variantě prášků, ale nevím, které zvolit, ani jestli je to správné rozhodnutí. Hlavně bych chtěla nějaké na zcela přírodní bázi. A ještě jsem chtěla poradit s antikoncepcí..beru Minervu už min. 4 roky a nikdy jsem nepřemýšlela nad nějakými vedlejšími účinky, zda se děje něco co se dít nemá a co se před nabráním této HA nedělo, ale když jsem si přečetla nějaké info o těchto prášcích, tak mi přišlo, že nejsou vůbec pro mne a že moc nechápu proč mi je doktorka předepsala. Např. problémy s pletí nemám vůbec atd. Ale asi nemá cenu to řešit, když jsem žádné velké, nebo spíše žádné změny během těch 4 let nezaznamenala. Akorád jsem teď během 3 měsíců stloustla 9kg a nevím moc proč, ale to asi prášky nebude. Je toho hodně, moc se omlouvám, ale nevím si se spoustou věcí rady a nejsem moc zvyklá a odvážná se ptát lékařů přímo v ordinaci. Děkuji Vám mockrát za odpověď a za pomoc. Přeji pěkný zbytek dne. Michaela

Odpověď odborníka:

Dobrý den, žádné "prášky" - s lékařsky prokázanou ůčinností - na zpevnění ani zvětšení poprsí neexistují, nedejte si vytahovat peníze z kapsy!!!! Antikoncepce je zábrana otěhotnění, pokud nemáte pravidelný sex styk, její užívání bych neviděla jako vhodné a ani smysluplné /to by bylo, kdybyste opravdu měla např. potíže s pletí a podobně/. Až budete mít vážný vztah, potom můžete o antikoncepci požádat. Do té doby se chrante při každém sexu kondomem - je to moudré - protože chrání proti všem pohlavně přenosným nemocem ( je jich velké množství, nejen AIDS, ale i chlamydie, syfilis, kapavka a mnohé další, tedy také HPV virus, který způsobuje rakovinu děl.čípku) a ještě i proti otěhotnění. Přibývání na váze od horm.antikoncepce být může, je to vysoce pravděpodobné (obzvlášt pokud jste nezměnila jídelníček ani pohybové návyky), i když to lékař může popírat. Po vysazení antikoncepce se váha vrátí do původní výše. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: