Předávkování stopexem

Dobrý den, 13.6. mě kamarádi navedli zkusit prášek Stopex, tak jsem to zkusil, vzal sem si 10 prášků Stopexu a potom jsem čekal asi 1 hodinu, začalo to fungovat a pozvracel jsem se, potom už si víc nepamatuji a zjistil sem že mám Serotoninový syndrom, a nevím co s tím dělat, o víkendu jsem byl na chatě a pamatuji si jen pár věcí, a tu noc v pátek jsem nemohl skoro dýchat a myslel jsem si že jsem mrtvý, až do teď si nic nepamatuji, tak po hodině na všechno znovu zapomenu, ani s rodičemi si nemůžu popovídat, mám hrozný strach a když jsem mezi lidmi tak se mi hrozně zamotá hlava a je mi na omdlení, a vidím hrozně divně a moc nevnímám, prosím poraďte mi, bojím se to říct rodičům, hodně toho lituji že jsem to zkusil, zastaví se to samo nebo to musím říci rodičům a doktorovi ? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Doporučuji poradit se s lékařem. Navštivte co nejdříve nějakého lékaře, ke kterému budete mít důvěru, pravděpodobně bude vhodné i psychiatrické vyšetření.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: