Přední křížový vaz

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jsem po plastice předního křížového vazu před rokem. Už od začátku mi v koleni lupe při uplném propnuti a sem tam mi take oteče. Při běhu když prudce zabrzdím na tu nohu tam mě v ní prudce pichne pod kolenem. Chtěl jsem se zeptat jestli je to v pořát

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Plastika může být v pořádku ale můžete mít potíže spojené s poškozením chrupavek uvnitř kolenního kloubu , bude nutné kontaktovat operatéra a případně léči chrupavku - obstřiky a rehabilitací.

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x