Pregnyl

Dobrý den, lékařkou mi byl naordinován 5.-9. den cyklu clostilbegyt. Dle ultrazvuku folikul narostl, ale dle ovulačních testů ovulace neproběhla. Je to možné, nebo se na ovul.testy spoléhat nelze? Za jakých podnímek lze píchnout pregnyl? Clostibelgyt mám po několikáté a nikdy mi píchnut nebyl. Doporučil jste mi co nejrychleji vyhledat služby nekterého z center asistované reprodukce, ale bohužel nesplňuji jejich podmínky. Dítě bych ale opravdu chtěla. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dávkování Pregnylu v tomto případě je Indukce ovulace nebo příprava folikulů pro punkci: Obvykle jedna injekce 5000-10 000 I.U. přípravku Pregnyl na závěr léčby preparátem s obsahem FSH.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dna
Články: Dna
Dna, podagra, pakostnice...
Protonové centrum: Moderní pracoviště v srdci Evropy
Články: Protonové centrum: Moderní pracoviště v srdci Evropy
Protonové centrum v Praze...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x